Home NieuwsPro golfers WITB: De What’s in the Bag van Tiger Woods

WITB: De What’s in the Bag van Tiger Woods

Met deze golfclubs en -ballen gaat Woods de baan op.

door Yannick
2 minuten leestijd
wat zit er in de golftas van woods (1)

Tiger Woods is een van de meest succesvolle golfers aller tijden en heeft talloze grote toernooien gewonnen. Tot zijn overwinningen behoren 15 Major Championships, waaronder 5 Masters, 4 PGA Championships, 3 U.S. Opens en 3 Open Championships.

In dit artikel bespreken we de What’s in the Bag – of golfuitrusting die Tiger Woods gebruikt op de golfbaan, inclusief zijn driver, fairway woods, wedges, putter, golfbal en golfschoenen.

De golfclubs die Tiger woods gebruikt

Driver

Wat de driver betreft gebruikt Tiger Woods momenteel de TaylorMade Stealth Plus met een 9 graden loft. De shaft is een Fujikura Ventus Black 6 X. Deze driver biedt hem de stabiliteit en afstand die hij nodig heeft om de golfbaan te domineren.

Fairway Woods

Voor zijn fairway woods vertrouwt Woods op de TaylorMade SIM Titanium 3-hout met 15 graden loft, afgesteld op 14,25 graden. De shaft is een Mitsubishi Diamana D+ Limited 70 TX. Deze fairway woods bieden hem de juiste combinatie van afstand en controle, waardoor hij meer kansen op de green kan creëren.

Ijzers

Tiger is een paar jaar geleden overgestapt van de TW Phase 1 ijzers naar de P7TW Prototypes. Het belangrijkste verschil tussen de P7TW’s en de P730’s is de gefreesde slijpzool en het was de eerste keer dat het bedrijf hetzelfde CNC-freesproces gebruikte op iets anders dan een wedge.

Wedges

Als het op wedges aankomt, heeft Tiger Woods een gat van zeven graden tussen zijn pitching wedge en sand wedge, variërend van 49 tot 56 graden. Deze wedges stellen hem in staat om zijn bal dicht bij de vlag te plaatsen en zijn korte spel te optimaliseren.

Putter

Voor het putten vertrouwt Woods op zijn iconische Scotty Cameron Newport 2 GSS-putter, die hem door de jaren heen talloze successen heeft opgeleverd. Deze putter biedt hem het gevoel en de precisie die hij nodig heeft om de bal in de hole te krijgen.

Bridgestone als golfballen

Tiger Woods kiest voor de Bridgestone Tour B XS golfbal. Deze golfbal biedt hem de spincontrole die hij nodig heeft om zijn balvlucht te beheersen en nauwkeurige schoten rond de green te slaan.

Golfschoenen van sponsor Nike

Tot slot draagt Woods Nike golfschoenen tijdens het spelen. Deze stijlvolle golfschoenen bieden hem de nodige grip, comfort en stabiliteit op de baan.

You may also like

Deze website maakt gebruik van 1st party cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze standaard voorwaarden. Aanvaarden Meer info