Home NieuwsPro golfers WAG: Wie is de vrouw van Jon Rahm?

WAG: Wie is de vrouw van Jon Rahm?

Kelley Cahill is mevrouw Rahm

door Yannick
1 minuten leestijd
Jon rahm vrouw kelly Cahill

Jon Rahm is een getalenteerde Spaanse golfer die de afgelopen jaren een opmerkelijke indruk heeft gemaakt in de golfwereld. Hij heeft verschillende toernooien gewonnen waaronder de U.S. Open in 2021. Op moment van schrijven stond hij op nummer twee op de wereldranglijst, vlak onder Scottie Scheffler. Een belangrijk onderdeel van Jon Rahm’s leven is zijn vrouw, Kelley Cahill.

Kelley Cahill

Kelley Cahill is op 24 februari 1994 geboren in de Verenigde Staten. Het stel ontmoette elkaar tijdens hun studie aan de Arizona State University, waar ze allebei atleten waren. Jon speelde golf, terwijl Kelley zich concentreerde op speerwerpen en tennis.

Getrouwd in 2019

Jon en Kelley trouwden op 13 december 2019 in Spanje. Op Instagram deelde Jon een prachtige foto in de Basiilica de Begona. Ze hebben samen twee kinderen: hun zoon Kepa, geboren in 2021, en hun tweede kind Eneko, geboren in 2022. Het gezin woont samen in Scottsdale Arizona in de Verenigde Staten.

Beroep en hobbies

Kelley Cahill was een atlete tijdens haar studie, maar het is onbekend wat haar huidige beroep is. Haar passie voor sport en atletiek blijft echter duidelijk, en ze is vaak te zien aan de zijde van haar man tijdens golftoernooien en andere evenementen. Het is duidelijk dat het paar een sterke band heeft, mede dankzij hun gedeelde liefde voor sport.

You may also like

Deze website maakt gebruik van 1st party cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze standaard voorwaarden. Aanvaarden Meer info