Home NieuwsPro golfers WAG: De vrouw van Lee westwood

WAG: De vrouw van Lee westwood

Kelly Cahill is mevrouw Rahm

door Yannick
1 minuten leestijd
vrouw van lee westwood

Lee Westwood is een gerenommeerde Engelse golfer met een indrukwekkende carrière. Hij heeft talloze toernooien op zijn naam staan, waaronder de European Tour en de PGA Tour. Een belangrijke ondersteuning in zijn leven is zijn vrouw, Helen Storey.

Helen Storey

Helen Storey werd geboren in Jesmond, Newcastle upon Tyne, Engeland. Haar relatie met Lee Westwood begon in 2015, nadat ze elkaar hadden ontmoet via Westwood’s manager. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en vormen ze een sterk team. Lee Westwood en Helen Storey besloten in 2021 te trouwen, en de bruiloft vond plaats in Las Vegas. Sinds hun huwelijk zijn ze samen blijven groeien en ondersteunen ze elkaar in alle aspecten van het leven.

Beroep en hobbies

Helen is niet alleen de vrouw van Lee Westwood, maar ze is ook zijn caddie op de golfbaan. Ze nam deze rol op zich in 2018 en heeft sindsdien haar man bijgestaan tijdens verschillende toernooien. Hoewel ze geen speciale behandeling krijgt als caddie, is haar aanwezigheid een steun voor haar man.

Naast haar rol als caddie heeft Helen ook een achtergrond in de fitnessindustrie. Ze is een toegewijde partner en moeder die haar gezin en carrière op een evenwichtige manier weet te combineren. In haar vrije tijd geniet ze van sporten en activiteiten met haar man en kinderen.

You may also like

Deze website maakt gebruik van 1st party cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze standaard voorwaarden. Aanvaarden Meer info