Home NieuwsPro golfers WAG: de vriendin van Cameron Smith

WAG: de vriendin van Cameron Smith

Cameron en Shanel zijn al 7 jaar samen, maar nog niet getrouwd

door Yannick
1 minuten leestijd
Cameron smith vriendin

De Australiër Cameron Smith is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de beste golfers ter wereld. Hij is opgeklommen tot de zesde plaats in de wereld en heeft op het moment van schrijven vijf PGA Tour overwinningen geboekt waaronder de British Open in 2022. Maar hij staat ook bekend vanwege zijn opvallende mullet.

Shanel Naoum

Shanel Naoum en Cameron Smith vormen sinds 2016 een koppel. Daarvoor had Smith een relatie met golfster Jordan Ontiveros. Shanel is op 29 oktober 1996 geboren in Jacksonville Florida in de Verenigde Staten maar ze heeft Libanese roots. Ze is een chiropractisch arts is en heeft gestudeerd aan de University of North-Florida en de Palmer College of Chiropractic.

Beroep en hobbies

Naast het ondersteunen van haar vriend op de golfbaan, heeft Shanel haar eigen carrière en interesses. Ze heeft een Instagram-account, @shanel.naoum, maar deze staat privé. Het koppel is vaak samen te zien op golftoernooien, waar Shanel Cameron aanmoedigt en ondersteunt.

Hun relatie lijkt sterk te zijn, en ze genieten van elkaars gezelschap, zowel op als buiten de golfbaan. Maar ze hebben hun relatie uit de schijnwerpers weten te houden, ondanks de toenemende interesse in hun privéleven.

Cameron Smith heeft in interviews gesproken over hoe belangrijk Shanel voor hem is en hoe ze hem helpt gefocust en gemotiveerd te blijven. Hij heeft gezegd dat haar steun essentieel is geweest voor zijn succes in de golfwereld en dat ze een belangrijke rol speelt in zijn leven, zowel persoonlijk als professioneel.

You may also like

Deze website maakt gebruik van 1st party cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze standaard voorwaarden. Aanvaarden Meer info