Home Gear De beste en bekendste golfmerken in België

De beste en bekendste golfmerken in België

Kwaliteit en prestaties zijn vaak ook merkgebonden, in golf tellen de details

door Yannick
2 minuten leestijd
beste golf merken belgie en nederland

Er zijn verschillende bekende golfmerken die zich richten op verschillende soorten golfers. Van beginner tot gevorderd, er is keuze genoeg. Hier zijn enkele van de meest bekende golfmerken in België en Nederland, wat ze maken, hun prijsklasse in vergelijking met andere merken en de pro golfers die door hen gesponsord zijn:

Titleist

Titleist is bekend om hun hoogwaardige golfballen (zoals de Pro V1 en Pro V1x), clubs en accessoires. Ze bevinden zich in het hogere prijssegment in vergelijking met andere merken. Enkele bekende gesponsorde golfers zijn Justin Thomas, Jordan Spieth en Adam Scott.

TaylorMade

TaylorMade staat bekend om hun innovatieve clubs, zoals de SIM-lijn van drivers, woods en ijzers. Hun prijsklasse is over het algemeen hoog, maar ze bieden ook opties voor gemiddelde golfers. Gesponsorde golfers zijn onder andere Rory McIlroy, Dustin Johnson en Jon Rahm.

Callaway

Callaway maakt een breed scala aan clubs, golfballen en accessoires voor golfers van alle niveaus. Hun prijsklasse varieert van betaalbaar tot high-end. Hun gesponsorde golfers zijn Phil Mickelson, Xander Schauffele en Francesco Molinari.

de grootste merken in golf

Ping

Ping is bekend om hun kwalitatief hoogwaardige clubs, met name hun drivers en putters. Ze bevinden zich in het midden- tot hoog prijssegment. De golfers van dienst zijn Bubba Watson, Cameron Champ en Viktor Hovland.

Cobra

Cobra biedt clubs en uitrusting voor golfers van alle niveaus, met een focus op vergevingsgezindheid en speelbaarheid. Hun prijsklasse varieert van betaalbaar tot gemiddeld. Gesponsorde golfers zijn onder andere Rickie Fowler, Bryson DeChambeau en Lexi Thompson.

Wilson

Wilson staat bekend om hun betaalbare golfclubs en complete sets, zoals de Wilson Staff-lijn, die ideaal zijn voor beginnende en gemiddelde golfers. Gesponsorde golfers: Padraig Harrington en Kevin Streelman.

Mizuno

Mizuno staat bekend om hun hoogwaardige gesmede ijzers en wedges, die populair zijn bij gevorderde en professionele golfers. Hun prijsklasse bevindt zich in het hogere segment. Met sponsorcontracten voor Luke Donald, Stacy Lewis en Chris Wood.

Voor beginners en beginnende golfers zijn merken zoals Callaway, Wilson en Cobra goede keuzes vanwege hun betaalbaarheid en vergevingsgezinde clubs.

Gevorderde golfers en professionals kunnen kiezen voor merken zoals Titleist, TaylorMade en Mizuno vanwege hun rijke golf geschiedenis, hoogwaardige clubs en prestatiegerichte uitrusting.

Onthoud dat persoonlijke voorkeur een enorme rol spelen bij het kiezen van de juiste uitrusting. De beste voor de ene is niet de beste voor de andere. Bij Pro golfers is het niet enkel persoonlijke voorkeur maar ook sponsorcontracten…. maar zo ver ben je nog niet!

You may also like

Deze website maakt gebruik van 1st party cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze standaard voorwaarden. Aanvaarden Meer info